Carinthia G-Loft ISG 2 jakke

Multifunktionel jakke med fremragende varmelagringskapaciteter – Carinthia G-Loft ISG 2 jakke

ISG Carinthia G-Loft ISG 2 jakke – isoleret skalbeklædning ISG står for “Isoleret skalplagg”. Det er en multifunktionel jakke, der kom ud af det militære specialstyrkes område.

Fusionen af ​​softshell-ydre lag med G-LOFT®-isolering gør ISG-jakken til en rigtig “hybrid”. G-LOFT®-fiberens fremragende varmelagringskapacitet og de vandafvisende, vindtætte og åndbare egenskaber i det 3-lags softshell ydre lag giver denne jakke sin særpræg. Aftagelig og stuvbar hætte med elastiske snore justerbar i 2 retninger. Justerbar krave med termofleece.

Vandafvisende YKK® lynlås 2-vejs lynlås foran med vindklap og hage beskyttelse. Ventilationssystem – adgangsåbninger med lynlås i sidesømmen 2 stor ydre lommer med mikrofleece.

Forformede ærmer – 2 lommer med overarmen med borrelås til fastgørelse af badges. Indvendig, enhånds justerbar elastisk løbebånd i faldet. Kompressionspose inkluderet

Velkommen til Armywear.dk, hvor vi tilbyder både en fysisk butik i Skjern og hurtig levering på 2-4 dage via vores webshop.

Vi har et bredt udvalg af både nye og brugte varer og stræber altid efter at være Danmarks mest prisvenlige forhandler. Vores priser kan matche eller endda slå konkurrenternes.

Med vores mange års erfaring står vi klar til at give dig rådgivning og vejledning i vores butik fra kl. 12.00-17.30 på alle hverdage samt kl. 10.00-13.00 om lørdagen. Vi holder søndag lukket.

Med soldaterhilsen,
John

kr. 2.595,00

Varenummer Ikke mulig Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Carinthia G-Loft ISG 2 jakke

Isolering: G-LOFT® Si, 100% polyester
Yderstof: 3L Softshell , 100% polyamid
Inderstof: Shelltex Ultra, 100% polyamid
Størrelser: S-XXL
Pakningsstørrelse: 14×25 cm
Vægt: 750g (Størrelse M)
Farve: Oliven

Yderligere information

Størrelse

S, M, L, XL, XXL