Termo Original

Svensk designet termoundertøj

Lækkert Termo Original-undertøj

Det hele startede i Sverige i 1921, da mærket Termo Original blev grundlagt. Her blev udviklingen og produktionen af undertøj til alle der elsker at være udendørs sat i værk. De har virkelig  et godt produkt som er tilpasset det nordiske klima.

Deres produkt er velegnet til lange perioder udendørs, hvor fysisk aktivitet veksler med inaktivitet. Her kommer termotøjets effektivitet frem i lyset.

Til dem der elsker at være udendørs

Produkterne er yderst behageligt at have på i det fri. Termoprodukterne er testet i mere end 20 år af soldater i det danske militær og er populært blandt rigtig mange kunder, også her i vores shop

Solidt produkt som kan bruges af alle

Termo Original er inddelt i 2 hovedgrupper. Termo Original – fremstillet i højkvalitets spundet polypropylen, samt Termo Wool – fremstillet i mulesing-fri Merino uld.

Hver gruppe tilbyder 3 forskellige vægttyper, designet så ethvert niveau af fysisk aktivitet og temperatur imødeses. Hvert baselayer produkt har naturligvis samme ekstraordinært gode komfort og funktionalitet, der er produktets kendetegn.

Undertøj har to helt grundlæggende mål – temperatur- og fugtkontrol og disse mål er nært forbundet. Både polypropylen og uld er i stand til at møde disse mål med meget små forskelle.

Under mange vejrforhold kan baselayer brugt alene være nok som solbeskyttelse, yde lidt varme samt regulere fugt.

Under vejrforhold med vind, regn og stærk kulde er baselayer et vigtigt lag mellem huden og de yderste lag beskyttende beklædning. Fugtkontrol er den funktion, der virkelig kan gøre en forskel – et baselayer bør hjælpe med at holde kroppen varm ved lave temperaturer og kølig når der er varmt.

Termo Original