Firmaprofil

Om os-siden

om armywear
John Kousgaard
Indehaver

Om os

En livsrejse som hjemmeværnsmand fra menig til kaptajn og uddannet sergent i militærpolitiet, med udsendelse til Cypern, har givet praktisk og personlig erfaring, i og af vigtigheden i at bruge ordentligt Outdoor & Army tøj. Især på de tidspunkter hvor man står midt i elementernes imponerende fremmarch, sætter man for alvor pris på ordentligt armywear og outdoor tøj.

Særlige krav

Man kan stille sig selv spørgsmålet; hvorfor det er nødvendigt og vigtigt at benytte decideret outdoor tøj og armytøj? Det korte svar på dette er, at når man befinder sig outdoor udsættes tøjet for meget mere end almindeligt tøj er beregnet til. Outdoor og militær livets veje ofte fører en gennem siv, skov, ørken, varme, kulde og krat, som alle er elementer der giver et markant højere slidt på tøjet. Foruden skal kvaliteten være høj da tøjet også skal kunne holde på kropsvarmen.

Alt i alt er ordentligt outdoor og armytøj funktionelt, det skal modstå naturens barske ydre elementer og samtidig beskytte.

Erfaringen fra forsvaret og hjemmeværnet omkring vigtigheden af kvalitet og holdbart army og outdoor tøj blev til åbning af fysiske forretning i november 2018 , forretningen blev udvidet med hjemmesiden armywear i foråret 2019. Fysisk som online, er fundamentet det samme, et bredt sortiment af gode slidstærke produkter til rimelige priser.

Army shop

Outdoor & Army Wear sortimentet spænder bredt fra dyre produkter fra Carinthia og Arktis til second hand produkter, der ligger i den billigere pris skala.

Vores brede produktsortiment af armywear og outdoor tøj er valgt for at vi skal kunne dække kundernes behov og ønsker idet vores kunder har forskellige behov i henhold om de er fra forsvaret, hjemmeværnet, jæger eller outdoor personer.

En entusiasme for livet i og med naturen, i sammenspil med de bedste army & outdoor produkter til rimelige priser, er faktisk derfor vi er til.

Velkommen til Outdoor & Army Wear

Venlig hilsen
John Kousgaard